Linkajánlás

A linkajánlásról:

A beküldött leírást akkor sem tekintjük egyedinek, ha azt kizárólag azt ajánott honlap tartalmában találjuk meg.

Minden e-mailcímet amit még nem használtál a Vai linkgyüjteményben egy ellenőrző e-mail-lel azonosítunk. Tehát a linkajánlás után nézd meg a postaládádat és kattints a beérkező levélben található linkre! Ha az e-mailcímed nem azonosítod, a linkajánlásod 5 nap után, elbírálás nélkül törlődik!

Ha honlapod ajánlását az ajánlott domain-hez tartozó mailcímmel küldted és az ominózus mailcímről nem jött vissza az ilyen mailcím nem létezik üzenet /tudod, mailer daemon/ akkor az ajánlást esetenként a mailcím visszaigazolása nélkül is felvesszük.

A honlap szinvonala minden esetben szubjektív elbírálás során kerül megállapításra vagyis, ha nekem tetszik akkor elképzelhető, hogy felveszem, ha nem tetszik akkor tuti, hogy nem. Ehhez azonban tényleg elég gagyinak kell, legyen az a honlap...

Ötlet:
Link ajánlásához a főoldalról indulva keresd meg a honlapod számára legmegfelelőbb kategóriát és onnan navigálj a Link küldése oldalra. Ilyenkor a linkajánló oldalon a kategóriaválasztó legördülő menüjében nem kell újból megkeresned az adott kategóriát.

Figyelj az ajánlásod leírásának és meta-leírásának minőségére mert a színvonaltalan szövegeket, a magyartalan és helyesírási hibáktól hemzsegő leírásokat valamint a keresőszó felsorolásokat még viszontlinkért cserébe sem fogadom el.

Ha a honlapod szinvonala annyira jó, és én ezért mégis elfogadom az ajánlást, akkor annak szövegét a honlapodról pótolom vagy kijavítom. A felvett honlap linkje minden ilyen esetben átirányításos hivatkozással jelenik meg, tehát lényegében értéktelenné válik számodra!

Azon ajánlások melyek szövegezése már egyszer megjelenítésre került akár ugyanazon, akár más honlap ajánlásának szövegeként, akár ugyanazon formában akár pusztán csak összekevert mondatokkal,  nem kerülnek megjelenítésre.

A vai.hu nem jeleníti meg az alábbi ajánlásokat:

Be nem fejezett honlapokat

Üres, tartalom nélküli honlapokat,

Tömeges popup-ablakkal ellátott honlapokat (felbukkanó ablakok),

Affiliate weboldalakat és kizárólag vagy többségében affiliate linkeket tartalmazó honlapokat. pl.: http://www.xyz.hu/affiliatekódod.azonosítószám,

Azokat a weboldalakat, amelyek kimondottan hirdetések megjelenítésére lettek létrehozva,

A minimiális esztétikai követelményeknek meg nem felelő honlapokat

Szerzői joggal védett termékek, (Copyright vagy trademark-érzékeny termékek), mint pl. illegális MP3 letöltések, DVD másolatok.

Szexoldalak, erotikus, vagy felnőtt tartalmú oldalak. (erotikus társkeresők és masszázsoldalak sem)

Szerencsejátékkal foglalkozó weboldalak (még flash-es vagy más online formátumban sem)

Erőszakos tartalommal feltöltött honlapok.

Irreálisan sok hirdetéssel ellátott honlapok

Drogok, illegális gyógyszerek, illegális gyógyszerforgalmazással foglalkozó honlapok

Politikai tartalmú honlapokat.

Közszereplők, szervezetek, valamint magánszemélyek rágalmazásával, fenyegetésével sértegetésével foglalkozó honlapokat.

Emberi testrészek, vagy testnedvek árusítása.

Dohány és dohánytermékek árusítása.

Hackelő, megfigyelő, kémkedő termékek, warez oldalak.

Hamis, vagy lopott termékek árusítása.

A kormány, vagy rendőrség által kibocsátott dokumentumok árusítása

Emberi szenvedéssel, vagy halállal kapcsolatos tartalom.

Különböző testrészek növesztéséhez segítséget nyújtó tabletták, kenőcsök, kencék és krémek

Azon honlapokat melyek aloldalai kizárólag vagy túlnyomórészt aldomain-ekből állnak

Hírlevélküldéssel foglalkozó honlapokat /nem érdekel, hogy pont te nem szpemmelsz/

Átirányított domain-eket vagy aldomain-eket melyek esetleges ajánlásuk esetén azonnali bannolásra kerülnek.

Linkgyüjteményeket, linkkatalógusokat. /a döntés jogát fenntartom!/

yutube és hasonló megosztóportálok oldalait,

linkrövidítő url-el beküldött oldalakat,

Szeszesitalok kis- és nagykereskedelmével, házhozszállításával foglalkozó ajánlásokat /a borászatok, borok kereskedelmével foglalkozó ajánlások egyedi elbírálás alá eshetnek./

Figyelem!

A vai.hu nem jeleníti meg azon lapokat sem melyek megjelenésükben és kialaításukban túlságosan hasonlítanak egy, esetleg több olyan honlapra melyeket linkelnek. /Pl.: ha honlapod kimenő linkjei /akár menűbe építve is/ többségében egy vagy több olyan weboldalra mutatnak melynek kinézete, tartalma és témája az ajánlott honlapéval túlnyomó részben azonos./

Ezen honlapokból előfordulhat, hogy az egyiket elbírálás után esetleg felveszem, de a trükközések elkerülése érdekében a másikat kitiltom a katalógusból. A megitélés jogát fenntartom magamnak és hiszti, megmagyarázás valamint nyafogás esetén az esetlegesen már elfogadott honlapot is törlöm, valamint bannolom a linkgyüjteményből.

Kérjük, hogy honlapodat az alábbiak szerint küld be:

A weboldal tartalmának túlnyomó része magyar nyelvű legyen, láthatóan Magyar közönségnek készüljön a honlap

Többnyelvü honlap esetén a Magyarnyelvü elérést add meg.

Ne írj ilyesmiket az oldaladról: A legjobb a neten!!! Ezt meg kell nézned!!! Óriási oldal!!! stb...

Az oldalad megnevezése és leírása tükrözze az oldal tartalmát

A weboldal ajánlásának minden szövege magyarnyelvű legyen.

Ügyelj a helyesírásra! (Ha nekem kell javítani az ajánlásod átirányításos linkkel kerül ki)

NE ÍRJ MINDENT NAGYBETŰVEL

Nagybetűt csak ott használj, ahol annak helye van: Mondatkezdésnél, címsor kezdőbetűnél.

A link szövegében ne használj 3 keresőszónál többet.

Kérlek az oldal címsorában és leírásában se használj egybeírt szavakat, mondatokat. A vesszők, vagy pontok mögé helyezz szóközt. (Ha nekem kell javítani, az ajánlásod átirányításos linkkel kerül ki)

 

A vai.hu oldalain véleményezheted ugyan a megjelenített honlapokat de a negatív kritikákat nem vagy csak olyan esetben jelenítjük meg, ha az nem csak, hogy kultúrált hangnemben történik. Rágalmakat, vádakat semmilyen esetben nem jelenítűnk meg.

 

Ingyenes és egyéb tárhelyszolgáltatók

Ingyenes tárhelyen elhelyezett, valamint g-portal, freeblog, blog.hu és hasonló szolgáltatóknál elhelyezett honlapoknak azok minőségétől függetlenül, esélyük sincs a bekerülésre.

A fentiek alól egyedi elbírálás alapján, esetenként teszek kivételt de ez nem viszontlink vagy pénz függő, hanem az összeállított anyag minőségétől függ... 

Figyelem!

A vai.hu fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött honlapajánlások szövegét szükség szerint a saját igényények megfelelően átírja vagy törölje.

Az elutasítás és elfogadás tényéről a katalógus automatikusan levelet küld ki. Vannak olyan mailszolgáltatók akik ezeket a leveleket automatikusan szpem mappába teszik. Értesítő levelet nem küldünk ki újra.

Az elutasítás tényét válaszlevélben vélemyénezni ugyan lehet, de az senkit nem érdekel. Éppen ezért nem is válaszolunk rá, hanem nemes egyszerűeséggel töröljük azt.

 

 

Mivel a megjelenített honlapok szolgáltatásait harmadik felek nyújtják így azok a Vai.hu katalógustól teljesen független szolgáltatásként működnek.

Bár a honlapok üzemelésének tényét rendszeresen ellenőrizzük se nem tisztünk, sem feladatunk azok üzleti magatartását valamint a szolgáltatásaik minőségét felügyelni és véleméynezni. Ezért az ajánlott szolgáltatások megbízhatóságáért, teljességéért valamint az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért felelősséget nem vállalunk.

A beküldő az ajánlás beküldésével a vai.hu fenti igényeit feltétel nélkül elfogadja.