Promocio

Ajánlási irányelvek promócikk beküldéséhez:

A beküldött cikkednek egyedi szövegezésűnek lennie és ha a népszerűsített honlapon is megtalálom akkor azt nem fogadom el.

Ha viszont veszed a fáradtságot és egyedi szövegezésű cikket írsz, annak keresőmarketing étéke a Te számodra is léptékekkel nagyobb így a releváns szövegkörnyezet által a honlapodnak átadott "linkerő" is léptékekkel nagyobb lesz. Nem ez fog a csúcsra juttatni, de kommolyabb értéket fog képviselni mint egy a neten már számtalan helyen jelenlévő cikk.

A cikked beküldése nem jeletni azt, hogy automatikusan el is fogadjuk ezért kérünk, hogy az alábbiakat figyelmesen olvasd végig. Ha a cikked az alább felsorolt irányelveknek megfelel azt nagy eséllyel meg is jelenítjük. Az elfogadásról és elutasításról e-mail-ben kapsz értesítést. 

A cikkmegjelenítés elsődleges szempontja a honlapodra mutató releváns tartalmú promóciós cikk ingyenes elhelyezési lehetősége mely cikkben 1000 karakterenként elhelyezhetsz egy a honlapod tetszőleges oldalára mutató linket .

Az ily módon elhelyezett linkekkel nem csak, hogy honlapodat erősítheted a Magyarországon is egyre erősödő, az internetes keresőkben, a lehető legjobb helyezésekért vívott konkurenciaharcban hanem, a keresőkön keresztül a cikkekre érkező látogatók átadásával lényegében potenciális üzletfeleket is szerezhetsz magadnak. 

Annak azonban, hogy a vai.hu oldalain az általad beküldött cikket meg is jelenítsük, követelményei is vannak mely követelmények célja a minőségi tartalom megjelenítése és azt hiszem Te is jól tudod, hogy ez mindkettőnk célját szolgálja. 

A cikkek minimális hossza 3000, míg maximális hossza 8000 karakter lehet.

Fontos!

A cikk beküldése nem zárja ki ugyanazon honlapodnak a linkajánló űrlapon keresztüli linkajánlását ám, a linkajánlás beküldésének feltételeit ugyanúgy be kell tartanod.

A cikkek tartalma:

A cikkek témája még közvetett módon sem lehet kapcsolatos:

erotikával,

drogokkal,

fegyverekkel,

szerencsejátékkal,

politikával,

faji megkülönböztetéssel,

szélsőséges világnézetekkel,

kegyetleséggel,

törvény által tiltott dolgokkal,

illegális letöltéssel

Az olyan cikkeket melyek ezen témákat akárcsak érintőlegesen is megemlítik akkor is elutasítjuk, ha a cikk egyébként etalon értékű lenne.

A cikk témájának egyértelműen a linkelt weboldalhoz kell igazodnia és annak szakmaiságát reális mértékben kell tükröznie.

A cikkek megírásánál a fogalmazást, a helyesírást valamint a stilisztikát is vedd komolyan. Ha csak pár helyesírási hibát találunk, azt természetesen kijavítjuk de a magyartalan, érthetetlen, a helyesírási hibáktól hemzsegő cikkeket rövid próbálkozás után jelzés nélkül töröljük.

Írhatsz és beküldhetsz akárhány cikket, de egyetlen cikk kizárólag egyetlen, az arra legrelevánsabb témában jelenhet meg. Ha nem találsz releváns kategóriát akkor ott találod jobbra fent a kapcsolat menűpontot, keress meg és megoldjuk a helyzetet.

Minden beküldött cikknek tartalmaznia kell a valós szerző nevét valamint elérhetőségét is. A sok szpemmer miatt a mailcímeket nem jelenítjük meg nyilvánosan, csak ha az a cikk általad írt tartalmában mint kapcsolat szerepel, ám ha ez miatt szétszpemmelik a mailcímed az a Te dolgod.

A beküldött cikkek elsődleges célja a nevelés és tájékoztatás mellett természetesen a szolgáltatások és termékek promóciója. Ám a cikked legyen reális mert azon cikkeket melyek szélsőségesen szubjekív véleményt és nyelvi világot tükröznek, nem jelenítjük meg.

A cikk tartalmát már a beküldés során az integrált szövegszerkesztővel szerkesztheted. Kezeléséshez elegendő egy alapszintű szövegszerkesztői ismeret ám ha a formázás valamilyen okból mégis nehézségekbe ütközik akkor egyértelmű jelzésekkel jelezd a formázás mikéntjét és az elbírálás során elvégezzük azt.

Ha a cikkedet elutasítuttok akkor nézd át, szükség szerint fogalmazd át és küldd be nekünk újra. Ha kell kérj tanácsot mert szívesen segítünk de megírni nem fogjuk helyetted.

A spam szintű beküldéseket semmilyen szinten nem toleráljuk. Ha egy cikket többszörösen, vagy elhanyagolható mértékben átfogalmazva vagy módosítva küldessz be az összes már megjelent cikkedben elhelyezett linket töröljük, vagy saját aloldalunkra irányítjuk át, az általad megfogalmazott minőségi tartalom megtartása mellett. Ezeket a tartalmakat még felszólításra sem töröljük.

A cikkekben elhelyezett linkek:

Ne rögtön az első mondatban linkeld meg a weblapodat mert, azt úgy nem fogadjuk el.

A cikk minden 1000 /egyezer/ karakterére egyetlen liket helyezhetsz el.

A beküldött írásban nem helyezthetsz el affiliate vagy átirányított linket, az nem tartalmazhat direkt letöltési hivatkozást sem.

A linkelt honlap nem tartalmazhat illegális vagy nem egyértelműen legális letöltést.

Azonos linket többször is elhelyezhetsz a cikkedben.

A cikkedben elhelyezett link nem mutathat vírusos, vagy a google által károsnak minősített, a keresőkben letiltott honlapokra.

A meglinkelt honlapot ellenőrizzük és, ha az un.: Black-hat seo technikákat tartalmaz, a cikked elutasítjuk.

Egy cikkben csak egy honlapot promótálhatsz, ennek megfelelően csak azonos domain-ra vagy annak aloldalaira mutathatnak a linkek.

Ha olyan honlapot ajánlanál, amelynek alapvető struktúrális eleme, /pl.: fórum vagy galéria/ aldomainen fut az, köszönhetően az eddigi trükközési próbálkozásoknak, csak és kizárólag egyedi elbírálás után jöhet.

A cikkben elhelyezett link nem mutathat a honlap belső keresőjére vagy annak találati oldalára.

A beküldött cikkek nem tartalmazhatnak a vai.hu linkgyüjteményből kitiltott honlapokra mutató linkeket.

Közvetlen e-mai hivatkozást mint kapcsolati elérést a karakterszámtól fügetlenül is elhelyezhetsz a cikkedben de természetesen csak az ésszerű határokon belül. Ez azt jelenti, ha a céged 6 alkalmazottjának adsz meg mail elérést hát tedd, de ha minden bekezdésben ott szerepel, azt úgyis törölni fogjuk.

A cikkekben publikusan megjelenített mailcímek nem mutathatnak olyan e-mail fiókokra amelyek a beérkező levelek feladóinak címeit hivatottak szpemmelés céljából összegyűjteni. Az ilyen és ehhez hasonló visszaéléseket azonnal jelezzük az nhh felé

A beküldött cikkeket ha az az elváráainknak megfelel, tartalmi módosítás nélkül jelenítjük meg.

A cikkekben publikusan megjelenített mailcímekre beérkező szpemekért felelősséget nem vállalunk.
A beküldő a fenti irányelveket a beküldés pillanatában feltétel nélkül elfogadja és egyben lemond a beküldött cikk rendelkezési jogáról.

Figyelem! 
A vai.hu nem vállal felelősséget a megjelenített cikk tartalmának hitelességért!