Apróhirdetés

Kedves Regisztrált Tagunk! Először is szeretnénk megköszönni, hogy megtiszteltél bizalmaddal, és a vai oldalait választottad! Néhány hasznos tipp az eredményes hirdetéshez *(érdemes elolvasni):

Hogyan találnak rá a hirdetésedre?

Szinte biztosan nem az apróhirdető oldal kezdőlapjáról böngészve. A  vai.hu hirdetéseit 99%-ban a Google keresőből kiindulva találják meg. Ehhez viszont az kell, hogy aki hirdetést ad fel, jól fogalmazza meg a hirdetés címét. Egy gyors példa: Ami a hirdetés feladásnál a címbe kerül, később az jelenik meg a Google találati listáján, az a legfontosabb

Azt tudni kell, hogy a Google.hu Magyarországon a leglátogatottabb oldal.

 

Miért fontos ez?

A Google egyik fő tulajdonsága, hogy szinte az összes (99%) látogatóját "leközvetíti" egy, a találati listán megjelenő oldalra. Továbbá az is nagyon fontos, hogy ezek a látogatók "szinte aranyat érnek", hiszen ők tudatosan keresnek valamit, amire szükségük van. Ugyanez pl. egy bannerről klikkelve, sokkal kisebb arányú, tényleges érdeklődőt eredményez, hiszen lehet csak szörfözik a weben, vagy egyszerűen kíváncsiságból klikkelt. A fentieket összegezve, a legfontosabb, hogy ahirdetés címe frappáns, tömör és a hirdetésünk főbb kulcsszavait tartalmazza. *(amit mi is beírunk a Google-be, ha keresünk valamit) A jó kulcsszó választáshoz, két hasznos eszköz: A Google kulcsszó és szinonima kereső. Megmutatja, hogy milyen kapcsolódó szavakra, mennyit keresnek. A Google trendek Megmutatja, hogy mennyit és hol keresik az adott kifejezést.

Hogyan tehetem még eredményesebbé a hirdetésem?

Az is egy nagyon fontos szempont, hogy ne használjunk "demo", előre megírt hirdetést. A Google, a keresés minőségét védvenem engedi, hogy ugyanaz a tartalom (akár, már 5-8 pontosan egyező, egymást követő szót is azonos tartalomnak vesz) többször szereplejen elől a találati listán. Tehát, ha én ennek a hírlevélnek a szövegét feladom 20 apróhirdető oldalon, csak egy lesz elől, a többit a 20-30. oldalra teszi. Eredményesebb, ha csak 5 helyre adom fel a hirdetésem, de mindet máshogy, egyedileg megfogalmazva.

Üdvözlettel:
vai.hu